Kedves Gazdik!

Az alábbi házirendi pontokat legyenek kedvesek FIGYELMESEN végig olvasni, hogy az együttműködés zökkenőmentes lehessen!

A Pet Mobilitybe történő belépéssel a Gazdi elfogadja a házirendet, magára és Kedvencére nézve kötelezőnek fogadja el azt!

A fizioterápia kiegészítő kezelésként szolgál ortopédiai, vagy egyéb neurológiai betegségek esetén. Segít az esetleges ortopédiai rendellenességek kialakulását megelőzni, fel tudja készíteni az állatot egy esetleges műtétre, segít a műtétek utáni gyorsabb és kedvezőbb felépülésben, de NEM HELYETTESÍTI az állatorvosi kivizsgálást és kezelést!

Kérjük legyenek kedvesek Kedvencüket pórázon tartani, amíg a Terapeuta nem jelzi, hogy engedjék el! Amennyiben, az állat agresszív, vagy bizalmatlan a többi állattal, legyenek szívesek szájkosarat tenni a Kedvencükre, vagy a recepción kívül, a többi állattól elkülönülve várakozni, hogy elkerüljük az esetleges baleseteket.

Amennyiben Kedvence lázas, hasmenése, vagy fertőző betegsége van, abban az esetben a többi Kedvenc érdekében nem tudjuk vállalni a kezelést!

A megbeszélt időpontra legyenek szívesek mindig pontosan érkezni! Érdemes a kezelést megelőzően 5-10 perccel korábban megérkezni, hogy az adminisztratív, illetve egyéb teendőket kényelmesen el tudják végezni! Illetve legyenek szívesek az utca végén lévő zöld területen egészségügyi sétát tenni a kezelés megkezdése előtt!

Amennyiben bármilyen okból késnek, azt legyenek szívesek telefonon jelezni! A késés idejét sajnos le kell vonnunk a kezelés időtartamából! Ha a késés meghaladja a 15 percet, a Terapeuta megtagadhatja a kezelést! A kezelés árát azonban, ebben az esetben is ki kell fizetni!

Időpont lemondásra díjmentesen két nappal a kezelést megelőzően van lehetőségük! Ha a lemondás a kezelés napját megelőző 24 órában történik, akkor a kezelési díj 50 %-kát számítjuk fel! Továbbá ha a lemondás a megbeszélt időpont előtti 8 órában történik, akkor a kezelési díj 100%-ka kerül kiszámlázásra!

Az állatok lehetőség szerint éhesen, üres hassal jöjjenek, hogy könnyebb legyen őket jutalom falattal motiválni. (Lehetőség szerint a kezelést megelőző 4-5 órában már ne kapjanak enni. Kivétel ez alól, ha az állat valamilyen gyógyszert szed, amit nem szabad üres gyomorra bevenni.)

Amennyiben a Kiskedvenük speciális étkezésre szorul, kérjük mindig gondoskodjanak megfelelő mennyiségű saját jutalomfalatról. Így elkerülhetjük az allergiákat és az esetleges gyomorpanaszokat, amit egy nem megszokott táp/jutalom falat okozhat.

Az állat mindig tiszta szőrrel, külső és belső parazitáktól mentesen érkezzen.

Kutyusok csak érvényes veszettség és/vagy nagy kombinált oltással vehetnek részt a kezeléseken!

Minden Gazdi saját felelősségére tartózkodhat bent a kezelések alatt, a Terapeuta engedélyével. Amennyiben a Terapeuta úgy ítéli meg, hogy az állattal könnyebben és hatékonyabban tud dolgozni úgy, hogy a Gazdi nincs bent a kezelésen, a Gazdi ezt köteles elfogadni és a váróban megvárni amíg a kedvence végez.

A Gazdi kezelés során bekövetkező esetleges sérülésért és anyagi káráért a Pet Mobility nem vállal felelősséget sem a kezelőn belül, sem azon kívül.

Amennyiben az Kisállat bármilyen kárt okoz, a Gazdi köteles azt megtéríteni.

A kezelésre kérjük, hogy csak a kezelendő Kiskedvencét hozza magával, mert a másik állat elvonhatja a Páciens figyelmét!

A videózást és fotózást kérjük legyenek kedvesek mellőzni, mivel ez szintén elvonhatja a kezelendő Kiskedvenc figyelmét! Amennyiben mégis fotót vagy videót szeretne készíteni, azt csak a Terapeuta beleegyezésével és engedélyével teheti meg.

A kezelőkben biztonsági kamera működik, a belépéssel elfogadja, hogy hang- és videofelvétel készül Önről, esetleges Kísérőiről és Kiskedvencéről.

Kérjük, hogy parkolásra a Pet Mobility előtti parkolót használják.

Kérjük legyenek kedvesek Kedvencük ürülékét minden esetben felszedni mind a Központ területén, mind pedig az udvaron, illetve utcafronton! Amennyiben szükséges, „kakizacsit” biztosítunk, de kérjük legyenek szívesek jelezni azt a recepción! A tisztaság megőrzése közös érdekünk!

A Központ bejáratától számított 5 méteren belül tilos a dohányzás – e célból kérjük használja a kerti dohányzásra kijelölt területet. A tisztaság megőrzése érdekében a csikkeket kérjük az arra kijelölt gyűjtőbe dobják!

Az esetleges várakozás ideje alatt, kérjük legyenek kedvesek másokat és az állatokat nem zavarva várakozni. Amennyiben valaki olyan viselkedést tanúsít munkatársainkkal, vagy más Pácienseinkkel szemben, ami nem elfogadható, a kezelést megtagadhatjuk és a Gazdit azonnali távozásra szólíthatjuk fel!
Bármilyen váratlan helyzetben a Terapeuta és az Intézményvezető szava a döntő.

Ha bármilyen, a kezelés közben használt terméket szeretné megvásárolni, azt a recepciónkon vagy a webshopunkban megteheti.

Hidroterápiával kapcsolatos információk:

Bőrbetegséget vagy bőrsérülést az állat érdekében jelezni kell a kezelés megkezdése előtt a Terapeutának.

A hidroterápiás kádba tilos engedély nélkül belenyúlni, behajolni, a kádra támaszkodni vagy a kád ajtaját igazgatni!

A kezelés végén igyekszünk teljesen megszárítani az állatot, de hideg időben kérjük gondoskodjon kutyakabátról vagy takaróról, illetve a kezelés után a teljes száradásig mindig meleg, száraz helyen tartsa a Kisállatot.

Lézerterápiával kapcsolatos információk:

Műszeres kezelőnkben terápiás céllal IV. osztályú, dióda lézeres fájdalomcsillapító terápiás rendszer áll rendelkezésre, amit kizárólag a Terapeuta üzemeltethet.

A nagy energiájú lézerek szemkárosodást okozhatnak, akár csukott szemmel is, ezért elengedhetetlen, hogy mind a Páciensek, mind a Terapeuták védőszemüveget viseljenek! A védőszemüveg biztosított!

A kezelőhelyiségben a kezelés során, kizárólag a Páciens, a kezelést végző Terapeuta, illetve a rögzítéshez szükséges Gazdi tartózkodhat!

Kérjük Önöket, hogy a Pet Mobility Kisállat Fizioterápiás Központ házirendjét minden esetben tartsák be, hogy zökkenőmentes gyógyulást tudjunk biztosítani a Kiskedvenceik részére!

Panasz esetén írjon az info.petmobility@gmail.com e-mail címre.

Fenntartjuk a jogot a Pet Mobility Csapata által készített fotók/videók felhasználására.

Köszönjük az együttműködést!