Örülök, hogy itt vagy!
Anita vagyok

Laczkó-Kecskeméti Anita vagyok, a Pet Mobility Kisállat Fizioterápiás Központ alapítója, állatorvosi praxismenedzser és közgazdász.

Korábbi humán egészségügyi menedzsment területen szerzett tapasztalataimat kamatoztatva több, mint 15 éve dolgozom állategészségügyi területen. 2008-ban, amikor csatlakoztam a Budatétényi Állatkórház Csapatához – akkor még adminisztrációs területen – nem gondoltam, hogy az életem szorosan ehhez a pályához fog kapcsolódni. Az évek során apránként, az irodai munkám mellett, egyre több időt töltöttem a gyógyítás világában. Lépésről, lépésre tanultam bele az állatorvosi asszisztensi feladatok ellátásába. A mindennapi menedzseri munkám mellett, közel 12 évet voltam részese az ortopéd-, illetve lágysebészeti műtéteknek műtősasszisztensként.

Sok éves szakmai tapasztalatom során vált világossá számomra, hogy a sebészeti beavatkozásokat követően még messze nincs vége a gyógyulási folyamatoknak. A mindennapokban látom, hogy mennyi stressz, aggodalom és félelem tölti el a Gazdikat, a Kiskedvenceik orvosi ellátása során. Szerettem volna, ha a hagyományos belgyógyászati, illetve sebészeti ellátáson felül olyan lehetőségeket is biztosítani tudnánk a Kisállatok részére, melyek rehabilitációs és preventív megoldásokat is nyújtanak. Hiszek a holisztikus szemléletben, hiszem, hogy minden egyedet teljes egészében kell vizsgálni, mind fizikálisan, mind a habitusát tekintve. Hiszem, hogy szeretettel és törődéssel rengeteget lehet hozzátenni a gyógyulási folyamatokhoz!

Ezért is döntöttem úgy, hogy a teljes gyógyulást lehetővé téve, létrehozom a Pet Mobility Kisállat Fizioterápiás Központot, egy olyan helyet, ahol mind a Gazdi, mind a Kiskedvence nyugodt és szeretetteljes környezetben tudja a gyógyulási folyamatot végig járni, mindezt a jelenleg elérhető legszélesebb szolgáltatási palettával rendelkező, professzionális környezetben.

Laczkó-Kecskeméti Anita

Laczkó-Kecskeméti Anita